tisdag 23 mars 2021

Aloe bio-cellulose mask - så återfuktande och skön

Säg hej till aloe bio-cellulose mask!  En lättanvänd och effektiv engångsmask med anti aging-egenskaper som ger din hud massor av fukt och en helt ny lyster – på bara 20 minuter.

Aloe bio-cellulose mask passar alla åldrar och hudtyper och är ett utmärkt val för att snabbt pigga upp hud som känns lite matt och trött.

Masken är mättad med ett serum som innehåller en hög halt av vår finaste Aloe vera, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull, fuktighetsbevarande natriumhyaluronat och skyddande glycerin, hästkastanjextrakt, koffein och zinkglukonat, uppstramande extrakt av grönt te, en antioxidant som vårdar, stärker och skyddar din hud.

Du behöver inte ens skölja av masken efteråt, bara massera in resterna av det sköna serumet i huden. Och vet du vad? När du är klar med din aloe bio-cellulose mask kan du lägga den i komposten. 

Den här masken gör huden så återfuktad efteråt. Jag har använt upp hela mitt första 5-packs paket och  kommer definitivt köpa fler.