fredag 1 januari 2021

Börja året med Aloe Vera Gel

- Sidan innehåller reklam genom länkar till Forever Livings produkter från skonhetochhalsabysophia.myforever.se - 

Jag har ännu inte prövat Forever Livings nya Aloe Vera dryck i miljövänlig tetrapakförpackning, utan bara sörplat deras Aloe Vera gelé när den fortfarande såldes i den gula plastdunken. 

Vill du pröva Aloe Vera Gels goda effekter så föreslår jag att du prövar vad jag kallar en Aloe Vera kur, dvs att dricka gelén varje dag i cirka tre månader.
30 ml om dagen, 1-3 ggr om dagen. För mig brukar fyra dunkar, numera  tetrapakförpackningar bli lagom för en tre månaders kur. Jag brukar börja med den minsta dosen per dag den första tiden för att sedan öka när jag kommit gång lite.
Men det där är en smaksak. 

Aloe Vera Gel har en balanserande effekt på kroppen och det kan ta mer än tre månader innan den effekten märks. Så vill du pröva, pröva minst i tre månader.

Du kan givetvis dricka Aloe Vera varje dag året om, jag har prövat det också. Jag drack Aloe Vera varje dag i drygt ett år mellan åren 2007- 2008. Efter det  körde jag sådana här kurer 1-2 ggr per år istället. Men nu var det ett tag sedan. det är uppenbart, eftersom jag inte testat Aloe Vera Gel i den nya förpackningen.