Start

Välkommen till skönhet och hälsa by Sophia!

Bloggen
I bloggen Skönhet och hälsa by Sophia skriver jag om ämnen kring hälsa och skönhet som inspirerar mig extra mycket som till exempel antiinflammatorisk kost, som jag tror på och vill praktisera mer. Detsamma gäller läran om vitaminer och mineralers betydelse för kroppen, liksom att sömn, rörelse, ekologisk mat, goda relationer, att hitta de små glädjeämnena i livet har stor betydelse för vår helhetshälsa. Den som följer mig får se vad jag jag skriver om helt enkelt.  Du kan läsa bloggen här
Webbshopen
Jag är återförsäljare av Forever Livings skönhets- och hälsoprodukter sedan 2007. Fram till idag har jag samlat på mig ett antal favoritprodukter från Forever Living som jag inte vill vara utan. Om dessa produkter berättar jag mer om i bloggen. I webbshopen kan du handla alla skönhets- och hälsoprodukter från Forever Living. Där hittar du också aktuella rabatter och erbjudanden.
Klicka här för att komma till webbshopen
Inspirationsbrev
Inspirationsbrev skickar jag ut en gång i månaden. Genom det kan du hålla dig uppdaterad om vad som är nytt på bloggen, delta i tävlingar som jag anordnar då och då och ta del av erbjudanden.  
Prenumerera på inspirationsbrev

Samarbeten

Jag är öppen för samarbeten med företag som erbjuder tjänster eller produkter som kan vara intressanta för mig och mina läsare. Alla samarbeten märks högst upp i inlägget enligt marknadsföringslagen.  
Vid intresse för samarbete är ni välkomna att kontakta mig via info@skonhetochhalsabysophia.se

Inspirationsbrev


Klicka på bilden ovan och registrera dig för inspirationsbrev!

Prenumerationen börjar gälla när du klickat på länken
 i bekräftelsemejlet som skickas till din registrerade mejladress.
 Mejlet kan lätt hamna i skräpposten, så leta där!

 

Följ på sociala medier

Följ bloggen via e-post